Grete Bang Ingebrigtsen (58) er ansatt som ny økonomisjef. Hun tiltrer 1. mai. Bang Ingebrigtsen er utdannet innen økonomi, administrasjon og revisjon. Hun har lang erfaring fra bank, finans, bedriftsledelse og regnskap både i offentlige og private virksomheter. De siste årene har hun ledet El Team Nord AS i Bodø.

-Jeg ser virkelig fram til å arbeide for Bø kommune og bidra til at både administrasjonen og politikerne får gode styringsverktøy, sier Bang Ingebrigtsen. 

Geir Bjørn Nilsen (59) er ansatt som kultur- og næringssjef. Nilsen er økonomi- og samfunnsutdannet. Han har bakgrunn som journalist og redaktør fra lokale, regionale og nasjonale mediehus. Nilsen er i dag rådgiver i Bø kommune.

-Jeg har mest kjennskap til næringsarbeidet, men gleder meg stort til å lære mer om kultur- og ungdomsarbeidet i kommunen, sier Nilsen. 

Kommunedirektør Kine Anette Johnsen sier at hun er veldig glad over å ha fått de to lederne på plass. Hun peker på at ledergruppen ikke har vært fulltallig på nesten ett år.