Skagen Kino ble etablert 5. februar 1956 i U/L Breidablikk der kinoen hadde tilhold frem til sommeren 2011. Kinoen hadde da pause mens ny sal ble oppført. Den nye salen ble tatt i bruk i 13. mai 2012. Eierskapet av kinoen ble fra 01.01.11 overført fra U/L Breidablikk til Bøhallen S/A. Kinoen heter i dag Bøhallen Kino. 

Drifta av kinoen vil fortsatt bli gjennomført som frivillig innsats. Gundar Jakobsen er ansvarlig (kinosjef) og med Halvard Henriksen som en god hjelper og teknisk ansvarlig, i tillegg til 5 -6 andre.

Kinolerretet er ca. 11m bredt og 4 - 5m høyt. 

De fleste filmer har 5:1 lyd, men anlegget kan også vise film med 7:1 lyd. Lydanlegget kan også benyttes til mindre konserter og til konferanser. For konferanser og annet har vi muligheter for å koble kinoprojektoren på pc etc.

Salen har nummererte seter.

Skagen kino viser filmer de fleste søndager i året. De fleste norgespremierer er på fredager, slik at det også vises film på mange fredager. Til sammen vises det 50 – 60 filmer i året. Filmene som vises er nye filmer som finnes i det norske markedet og som vi regner med kan ha et publikum i Bø. Det innebærer at det sjelden vises såkalte "smale" filmer, selv om disse filmene ofte har meget god kvalitet. Selv om filmene nå vises fra digitalt utstyr, så skyldes dette også at distributørene ikke ønsker at de "smale" filmene skal vises på de små kinoene

Det vises filmer for alle aldersgrupper.

Publikum har mulighet for å få kjøpt kioskvarer ved inngangen før forestillingene starter.