Ekstremværet Ingunn er ventet å treffe store deler av Nordland. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel og myndighetene har bedt alle om å være forberedt.
Bø kommune har satt krisestab og følger opp situasjonen tett. Kommunen har besluttet å stenge alle skolene og SFO i morgen, torsdag 1. februar. Kommunen oppfordrer også alle til å holde barna hjemme fra barnehagene. Dersom foresatte ikke har mulighet til dette, må de ta kontakt med styrer i sin barnehage innen klokken 19:00 i dag onsdag 31. januar. Foresatte har også fått melding om dette direkte.
Nav-kontoret i Bø vil også holde stengt for besøk, men har noen behov for å komme i kontakt med NAV kan de ringe vakttelefonen på telefon 40102249
Bø kommune anmoder alle om å sikre løse gjenstander og være forsiktige ved ferdsel utendørs mens det kraftigste været pågår. Hvis du ikke er nødt til å dra ut, hold deg inne.
- Vi vurderer situasjonen fortløpende og har god beredskap, sier kommunedirektør Kine Anette Johnsen. Kommunen vil komme med mer informasjon ved behov og hvis situasjonen endrer seg.