Tirsdag 23.02.2020 - Oppdatert informasjon Covid-19 i Bø

Coronavirus
23.02.21

Bø kommune har i tirsdag 23. februar fått svar på alle tester knyttet til beboere på Bøheimen bo- og behandlingssenter. Alle har testet negativt for Covid-19. Fra i tirsdag 23. februar er det derfor igjen åpent for besøk og alle tilbud driftes som normalt.

Om smitteutbruddet
Det er nå i alt 3 personer registrert smittet av Covid-19 som følge av smitteutbruddet i Bø kommune. Det første tilfellet ble avdekket fredag 19. februar. De smittede er isolert og nærkontakter er informert og satt i karantene.
Bøheimen bo- og behandlingssenter
Bø kommune har i tirsdag 23. februar fått svar på alle tester knyttet til beboere på Bøheimen bo- og behandlingssenter. Alle har testet negativt for Covid-19. Det er derfor ikke lenger nødvendig å opprettholde karantene og andre tiltak knyttet til sykehjemmet og omsorgsboligene på Bøheimen. Fra i dag tirsdag 23. februar er det igjen åpent for besøk og alle tilbud driftes som normalt.
Storavdelingen i Vinje barnehage
Storavdelingen i Vinje barnehage er stengt til og med 1. mars, og barna samt ansatte på avdelingen er i karantene. De øvrige avdelingene i Vinje barnehage er åpne på vanlig måte. Bø kommune oppfordrer foreldre til å være ekstra oppmerksom på symptomer på Covid-19 som forkjølelse, hoste, feber og tung pust. Ta kontakt med legekontoret ved behov.
Trenger du mer informasjon eller har du spørsmål?
For spørsmål fra publikum er koronatelefonen 908 606 88 åpen mellom 10-15 denne uken.