Sommerjobb i Bø kommune?

Billedgalleriet

Bø kommune søker etter 8 ungdommer som er motivert til utendørs sommerjobb. Liker du å jobbe med praktisk arbeid ute i frisk luft, er dette jobben for deg.

Jobben består i vedlikehold av kommunens grøntarealer, plen- og kantklipping, rydding, maling og annet forefallende arbeid utendørs.

 

To og to jobber sammen i 3 uker, under ledelse av en voksen arbeidsleder. De 4 første jobber i perioden 21.juni – 9.juli, og de 4 neste i perioden 12.juli – 30.juli.

 

Oppmøte er på brannstasjonen ved Straumsjøen, med arbeidstid mandag til fredag fra kl. 0800 til 1500. Annet oppmøtested kan avtales i enkelte tilfeller.

Vi tilbyr lønn etter tariff, som for ungdom under 18 år er kr. 5218,- i uken.

 

Du må selv ha egnet arbeidstøy som kjeledress og støvler, mens kommunen holder regnklær og utstyr/verktøy.

 

Ønsker du å søke sender du skriftlig søknad til post@boe.kommune.no og merker søknaden ungjobb teknisk, eller brev til Bø kommune, Veaveien 50, 8475 Straumsjøen. Husk å oppgi fødselsdato, attester eller referanser fra tidligere arbeid, og hvilken periode du ønsker å jobbe.

 

Det vil bli gjennomført loddtrekning på Rådhuset for å trekke ut hvem som får tilbud om sommerjobb. Vi ser frem til din søknad.

 

Kontaktperson: Andreas Nakkling Andersen, telefon 971 73 597, mail andreas.andersen@boe.kommune.no

 

Søknadsfrist: 31.mai 2021