Bø kommune

Den kulturelle spaserstokken

Spaserstokk

Den kulturelle spaserstokken har som formål å utvikle gode kunst- og kulturprosjekter til eldre lokalt.

Kunst og kultur er viktige virkemidler i det trivselsskapende og helseforebyggende arbeidet, men er også viktige mål i seg selv. Alle, uansett forutsetninger, skal få oppleve gode kunst- og kulturopplevelser.  Den kulturelle spaserstokken har som formål å utvikle gode kunst- og kulturprosjekter til eldre lokalt.  I Bø samarbeider kulturetaten, helse- og omsorgsetaten, eldrerådet, frivillige lag og foreninger, Bø og Malnes menighet, Bø Museum og Bø frivilligsentral om innhold i spaserstokken.

For program og aktiviteter i 2018:

Månedsoversikt over kulturtilbudet i 2018

Øvrige aktiviteter i 2018

Trenger du hjelp?

Dersom du har behov for tilrettelegging i forbindelse med å komme deg på arrangement, vennligst ta kontakt med kulturetaten på tlf. 76 11 43 34.  

Vil du bidra?

Vi ønsker frivillige som kan hjelpe med å lage gode stunder for de eldre.  Kan du tilby en kjøretur til og fra et arrangement, koke kaffe og lage til servering eller ta imot og legge til rette for artister og konsertarrangement? Ta kontakt med kulturetaten på tlf. 76 11 43 34 eller sende en epost til post@boe.kommune.no og merk med «frivillig DKSS».  Takk for at du vil bidra! 

Arrangør/artist?

Ønsker du å tilby et kulturarrangement til seniorgruppen som del av den kulturelle spaserstokken, ta kontakt med koordinator for DKSS Katie Hanken eller sende mail til post@boe.kommune.no og merk med «DKSS». 

Noe vi har glemt?

Er det andre kulturtilbud til seniorer i Bø som burde stå i vår oversikt?  Ta kontakt med koordinatoren for DKSS med tips og tilbakemeldinger.

Kontakt oss:

Koordinator DKSS, Katie Hanken, 76 11 43 34, katie.hanken@boe.kommune.no

Aktivitetsleder Bøheimen, Elise Eggebø, 76 11 44 88, elise.eggebo@boe.kommune.no

 

Oppdatert 27. mars 2018 Katie Hanken
Tips en venn Skriv ut