Den kulturelle spaserstokken

Øvrige aktiviteter

turbilde

Her følger en oversikt over noen av aktivitetene som tilbys i Bø til seniorer.  Bø kommune, Bø frivilligsentral og lag og foreninger er representert her som arrangører. 

Aktivitetsvenn

BLI MED, BLI EN AKTIVITETSVENN

Bø kommune ønsker å starte opp med aktivitetstiltaket Aktivitetsvenn. Målet er å bidra til at personer med demens kan få gode opplevelser i hverdagen.

Bø kommune ønsker nå frivillige som kunne tenke seg å være aktivitetsvenn. Disse vil få aktivitetsvennkurs på minimum 6 timer i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Den frivillige aktivitetsvennen og personen som har demens vil gjøre aktiviteter sammen, som å trene, gå tur, gå på teater eller på kino, spille golf eller annet. Med en aktivitetsvenn kan personer med demens få muligheten til å fortsette sine vanlige aktiviteter.

Dersom du ønsker å være frivillig, ta kontakt med Hilde Nilssen på 41 37 17 14 eller e-post hilde.nilssen@boe.kommune.no

Bøheimen-løype

Onsdager kl 1100 går fellesturen rundt Bøheimen-løypa på Bøheimen.  Det er åpent for registrering i boka fra 06.04 til 31.10. God tur!

Trim i regi av LHL

Sittedans: Hver tirsdag vår/høst fra kl 11-12 etterfulgt med sosialt samvær, Bøheimen 3. etg. Gratis tilbud

Trim i Bøhallen: Hver mandag vår/høst fra 11-12.30 etterfulgt med sosialt samvær, Bøhallen

Trim i basseng: Hver onsdag vår/høst fra 10-11, bassenget på Bøhallen

Trim på Bøhallen koster kr 300,- per halvår for hall/basseng eller kr 200,- per halvår for kun en av trimgruppene for medlemmer.  For ikke medlemmer koster det kr 600,- per halvår.

Bø kystlag
Bø kystlag

Bø kystlag

Torsdager kl 18 møtes Bø Kystlag i sine lokaler ved Steinesjøen der de har verksted og samlingsrom.  De har som målsetning å ta vare på kystkulturen i Bø og arbeider med båt, motor, redskaper til fiske og lignende.  Den gode praten og historiene deles med kaffe og vafler.  Alle er velkommen!  Lurer du på noe ring 47260752. 

Bø seniordans
Bø seniordans

Bø seniordans

Onsdager vår/høst fra 18-20.30, Bø ungdomsskole

Bø seniordans har også danseoppvisning på Bøheimen to ganger årlig i 1, 2 og 3 etg.

Dagsenteret

Dagsenteret i Bø har åpne møter for de som vil delta.  Dagsenteret er i rommet under Prix på Straume og har sine aktiviteter torsdager fra 11-1230 vår/høst.  Under møtene er det vafler, kake og kaffe, åresalg, foredrag og underholdning.  Velkommen!

Oppdatert 14. februar 2017 Katie Hanken
Tips en venn Skriv ut