Vil du hjelp oss å vise fram eventyrlige Bø?

Turglad gjeng på Veatind

NRKs produksjon «Monsen minutt for minutt» har enorm markedsføringsverdi for Bø og Vesterålen.  For å imøtekomme etterspørselen av informasjon både fra folk som ønsker å besøke kommunen vår og de som kan være interessert i å etablere seg her jobber vi med flere prosjekt der vi ønsker din hjelp. 

Et av budskapene som ble godt kommunisert i NRK sin produksjon fra Bø var at det er folka i Bø – Bøfjerdingene som er det beste med bygda.  Vi ble korrekt framstilt som positive og gjestfrie, med stor dugnadsånd. Det kan vi absolutt være skikkelig stolte av. Når vi bestemmer oss så får vi det til!  Dette gjorde vi nettopp under NRKs Bøsendinger og vi håper du vil være med på å fortsette og løfte Bø videre fremover.

Hva skjer videre og hvordan kan du bidra?

Bø markedsføres som en reiselivsdestinasjon gjennom Visit Vesterålen i nært samarbeid med kommunen.  En egen side om Bø på Visit Vesterålen er under utvikling. Samtidig er vi en pilot for prosjektet «Hikers Paradise» som fokuserer på Bø som destinasjon for vandring og friluftsliv. Kommunen er også snart i gang med en kampanje på sosiale medier om næringsmulighetene i Bø, med spesiell fokus på IKT og «det gode liv i Bø», som vil bli publisert og delt i tiden framover. 

Hva kan jeg gjøre?

  • Del dine bilder med oss

Bø er en vakker kommune og som bøfjerdinger er vi stolte av og glade i å bruke naturen vår.  Vi trenger flere bilder som vi kan bruke i markedsføring og er spesielt ute etter bilder av folk i natur.  Har du gode bilder fra fjellturen eller strandkosen som vi kan bruke på våre nettsider så er dette til stor hjelp!  Send bildefil (helst i str. 2-4 mb tilsvarende kamerakvaliteten på en smarttelefon) til Kine Anette Johnsen på kine.johnsen@boe.kommune.no. Vennligst merk med emne «bildebidrag» og med navn på fotografen og evt. folk som er avbildet, samt gjerne hvor bildet er tatt. Ved å sende inn bilder er det forutsatt at det er innhentet samtykke fra alle på bildet og fra foresatte dersom barna er under 15 år. Bildene ønskes brukt til markedsføring av kommunen.

Som takk vil det være en premiering i form av lottotrekning. Der alle som har sendt inn bilder er med i trekningen av noen gavekort som kan anvendes lokalt.

  • Bruk hashtags i sosiale medier

Spesielt på Instagram kan det å tagge bilder som du deler bidra til en god markedsføring av kommunen.  Her er noen forslag til hashtags:

#hikersparadise #bøivesterålen #visitvesteralen. Gjerne også tagg stedsnavn som f.eks. #Spikartind, #Vetten

Evt. andre variasjoner:

#hikersparadisebø #hikersparadisevesteralen #visitvesterålen #telltur #tellturbø #tellturvesterålen #northernnorway #dnt #dntvesterålen #vesterålen #vesteralen #vandring #hiking

  • Bli en ambassadør for Bø

Framsnakk kommunen og våre lokale bedrifter.  Veldig mye markedsføring gjøres i sosiale medier i dag og den gode grasrots-framsnakkingen har stor verdi!  Lik og del statuser på Facebook og dele ditt engasjement for Bø med dine venner. Vi må nyttiggjøre oss av Monsen effekten!    

 

 

Tips en venn Skriv ut