Bli med på feiringen!

Skulpturlandskap Nordland markerer 25 år

 

Lørdag 27. mai 2017 er den offisielle markeringa av 25-årsjubileet for Skulpturlandskap Nordland. Dagen starter i Øksnes klokka 11, videre til Jennestad klokka 13. Du kan lese mer i festivalavisen her.

 Fra klokka 14 er det åpen dag på Bø Museum på Vinje i Bø i Vesterålen. Alle er velkomne, og det er gratis inngang.

last ned.jpg

 

Program

 

Kl. 14:00 -18:00 Åpen dag på Bø Museum, Vinje


Bø Museum i samarbeid med Bø Kystlag feirer Skulpturlandskap Nordland og Mannen fra havet med familieaktiviteter på museumsområdet.

Kom og bli med på den nye familieløypa med artige oppgaver og fine premier til alle. Kanskje har du lyst å lage din egen skulptur? Det blir utstilling av malerier og skulpturer av Kjell Erik Killi Olsen og bilder av noe av det arkeologiske materialet som ble funnet på Føre på 1950-tallet.

Alle byggene på museumsområdet er åpne, og du vil få treffe mange som kan fortelle om gjenstandene vi har i naustet og i rorbua. Kafeen er åpen.


 

Kl. 15:30 Offisiell markering ved Friluftsgalleriet, Vinje


Taler for dagen ved fylkesordfører Sonja Steen og ordfører Sture Pedersen.

Kulturinnslag ved Inge Bremnes.

 

Kl. 18:00 Festkonsert med Halvdan Sivertsen i Bøhallen, Steine


Halvdan.jpgÅpen kafé fra kl 16.30.

Nordland fylkeskommune og Bø kommune inviterer til feiring av 25 år med nordlandsk kunst med det beste av nordlandsk musikk.

Hvem er bedre å markere Skulpturlandskap Nordland en Nordlands egen mann fra havet, Halvdan Sivertsen!  Med seg på scenen for å markere jubileet vil MiNensemblet og kulturskoleelever i Bø delta.

Billettkjøp: http://www.bohallen.no/billett

 

Oppdatert 16. mai 2017 Åsa Elvik
Tips en venn Skriv ut