16. - 23. September

PROGRAM FOR FOLKEHELSEUKA I BØ 2017

Folkehelse 2017

 

 

 

 

Folkehelseuka er en uke med ei ekstra markering av alt det fantastiske folkehelsearbeidet som gjøres i kommunen gjennom hele året.

Skolene og barnehagene i Bø jobber hele året med å bli helsefremmende. Denne uka vil de ha ulike markeringer på skolen i forbindelse med folkehelseuka. Straume skole serverer frukt og grønnsaker til elevene denne uka. Steine skole serverer havregrøt til elevene en dag denne uka. Eidet skole har ekstra fokus på fysisk aktivitet for alle denne uka og vil ta en skoletur for hele skolen for å markere folkehelseuka.

Kafeen «Smak» og bakeriet «Nybaka» i Bø er også med på markeringen av folkehelseuka med ekstra fokus på sunn mat. Smak vil servere salat hele uka, i tillegg til hjemmelagde knekkebrød. Se på facebook for mer informasjon; Folkehelseuka – Bø kommune og Smak og Nybaka sine egne facebooksider.

BøPuls vil ha åpen uke for alle som ønsker å prøve våre treningstimer. Gratis frukt og drikke vil bli servert. I Folkehelseuka kan du møte til timene uten å være registrert hos oss. «Første-mann-til- mølla»-prinsippet gjelder. I tillegg vil alle som er tilstede på saltimer denne uka være med i trekning av gavekort på 3 mnd. gratis trening. (Gavekortet kan ikke byttes inn i gratis månedstrening for allerede registrerte medlemmer). Se facebooksida «Bøpuls» eller bopuls.no for mer informasjon om treningstimer.

 

 

 

 

 

Lørdag 16.september

11.00 ORDFØRERENS TUR/ÅPNING AV FOLKEHELSEUKA PÅ FRILUFTSGALLERIET

Servering av fiskekaker og kaffe, natursti for barn med premie

og utstilling på museet i anledning 100 års jubileet for det første samiske landsmøtet mellom kl. 11-14. Spennende historier om aktive folk i vår region, blant andre Jens Steffensen.

Arne Hole forteller om gamle båter kl. 12 i naustet

Eventyrfortelling kl. 13 i på friluftsgalleriet

I samarbeid med Vesterålen regionråd ønsker vi alle hjertelig velkommen!

Arrangementet er gratis.

Mandag 18.september

11.00-12.30 LHL har trening i Bøhallen, god plass til alle som vil

17.00 Løpetrening: Hver mandag kl 17.00 kan alle som vil trene løping møte ved klubbhuset til Bø IL(ved Bøhallen). Både barn, ungdom, voksne og eldre er velkommen!

 

 

Tirsdag 19.september

11.00 Sittedans på Bøheimen, alle er velkommen. Arrangør LHL.

17.00-19.30 Åpen ungdomsklubb med taco og aktiviteter. Vi inviterer alle brukere av ungdomsklubben til en artig markering av folkehelseuka med taco og aktiviteter i klubben. Det er gratis og åpent for alle fra 6.-10.klasse!

 

 

Onsdag 20.september

Klokken 20.00-22.00

  U.L. Ungbirken arrangerer damenes aften på Lokkøya. Hit kommer flere bedrifter/konsulter for å vise produktene sine. 50 kroner i inngang, muligheten for å kjøpe mat og drikke. Håper mange damer tar turen innom for en koselig kveld sammen.

Torsdag 21.september

Gratis offentlig svømming

Fredag 22.september

10.30 Avdeling for psykisk helse med flere inviterer til «bål- og pølseterapi» i Øyjordlia, åpent for alle. Ta med mat og drikke selv. Send melding til telefonnummer 906 30226 dersom du ønsker å være med.

18.00 Familiefredag UTE ved klubbhuset til Bø IL (Bøhallen). Vi gjentar Familiefredag UTE i folkehelseuka i år, det blir hinderløype for barn, motbakkeløp og muligheten for å grille seg mat.

 

 

 

Tips en venn Skriv ut