I Bø 20. november!

Mørkemodig - teaterforestilling av KATMA

teaterforestilling - mørkemodig

MØRKEMODIG er en magisk, eventyrlig og poetisk forestilling om alt det vakre som bare finnes når det er mørkt. Med hodetelefoner på ørene blir du ledet gjennom en oppdagelsesferd inni en fremmed skog. En sti som plutselig deler seg, lysende telt, lyden av dyr. MØRKEMODIG inviterer til utforskning, deltagelse og interaktive møter med karakterene.

«Magisk teater om mørket» (Terningkast seks!)
Harstad Tidene etter premieren på Festspillene i juni 2016.

Se video, les mer og hør mer i NRKs innslag her:
https://www.nrk.no/troms/visuell-oppdagelsesferd-1.13007013

Mørkemodig er produsert av KATMA i samarbeid med Figurteatret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

Mørkemodig er støttet av Norsk kulturråd, Kunstlø...ftet, spenn.no, Nordland fylke v/ Figurteateret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

Les mes mer om Mørkemodig og KATMA her:
http://www.figurteateret.no/fin-scene/morkemodig-katma-figurteatret-i-nordland-og-festspillene-i-nord-norge.858384.aspx

Forestillingen passer for barn fra 5 år.

OM BILLETTSALG OG FORESTILLINGEN I BØ:
Det er begrenset med billetter og forestillingen ble utsolgt på Andøy på under 30 minutter! I Bø har vi kun 40 billetter som vi velger å fordele på 28 barnebilletter og 12 voksnebilletter. Det betyr at hver voksen i snitt minst må ha med seg 2 barn for at dette skal gå opp. Har du bare ett? Lån gjerne med deg et barn og hjelp oss slik at vi får denne kabalen til å gå opp. :-)

Alle billett koster kr 100,-.

Uansett stor eller liten: Billetter kan kun reserveres på melding til kulturkonsulent Katie Hanken 99571685. Send beskjed på antall barn/voksne. Du vil få et svar fra Katie som bekreftelse.

Her er det første mann til mølla. IKKE ring, ikke send mail, men send melding til 99571685. Dere vil få beskjed om hvordan billettene skal betales.

Velkommen på en magisk forestilling!
Tips en venn Skriv ut